Styling spring clothes in a winter storm

Ivyrevel   Fanny Ekstrand StylistSpring Trend Heavy Earrings Fanny EkstrandSpy Bar Ivyrevel shoes
 

Den här veckan jobbar jag med Henrietta och Ivyrevel där jag stylar en kampanjfilm. Korta klänningar, fransar, glitter och tunga örhängen avlöser varandra. Vårkläder och vinterstormar är dock en dålig kombo. Hur många lager glitterstrumpor man än har i sina stjärnklädda lackpumps. Men som en räddande ängel spenderade vi sista delen av första dagen på ett upplyst, tomt Spy Bar. Jag kan nu äntligen säga att jag varit där nykter. Skoja (inte).

 

This week I work with Henrietta and Ivyrevel, styling a commercial film. So as one could imagine, short dresses, glitter and heavy earrings are everything. Unfortunately spring clothes and winter storms are a bad combination, no matter how many glitter socks one is wearing in their star patterned pumps. But, luckily we could escape some of the snow by sneaking into a empty Spy Bar. Now I can finally say that I’ve been there sober. JK (not). 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • ÄLSKAR dina bilder! Hur redigerar du dom? Vilket filter osv? PS tack för finaste bloggisen!!

  Claudia 2017-01-12 16:23:34
  Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Tack snälla! Jag drar bara upp ljus, lite kontrast och drar ner mättnad i iPhoto eller Photoshop beroende på vilket verktyg jag sitter i! När det är instagrambilder gör jag något liknande i vsco och filtrar sedan med något HB-filter. Kram!!

   Fanny Ekstrand 2017-01-14 17:02:52
   Svara
 • åh vad är det för byxor/kjol/I don’t know du har på dig??? så snyggt!

  amanda 2017-01-12 08:18:40
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Det är ett par kickflare manchesterbyxor från Gant Rugger och denna kjol från Stories! http://www.stories.com/se/Sale/Ready-to-wear/Skirts/Glittery_Pleat_Rib_Skirt/114723574-124699874.1 Tack!! 😀

   Fanny Ekstrand 2017-01-12 14:19:26
   Svara
 • Vart är kängorna på bild 2 och 4 ifrån?? Är de acnes??? Jätte tacksam för svar ?

  Amanda 2017-01-11 23:16:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!