What is freezing (your balls off) worth?

Fanny Ekstrand Skirt over Jeans
 

Jag har så svårt att välja jackor just nu. Min oresonliga del säger nämligen: vadå för kallt för jeansjacka? Slutet av december ÄR jeansjackor och alla andra snygga jackor som inte är fodrade och pälsklädda, tänk vad fint med färgglada kjolar. Men min vettiga del (som dessvärre ofta får stå i lä utav tidigare nämnda del) skriker: ta på dig dunjacka din dumme fan. Förstår ni problemet? Jag är så trött på att frysa.
 

I have a really hard time picking outwear right now. My less reasonable part say: what do you mean too cold for denim jackets? That’s what end of Decemer are for. Image the look you’ll create with a good colorful skirt. But see, my more reasonable part (who isn’t that popular I am afraid) says: put on a puffer you fool. You see my problem? I am getting tired of freezing.
 

Skirt, H&M. Knit, Uniqlo. Jacket, H&M Man. Loafers, Zara. Denim, Levi’s.

 

Fanny Ekstrand Layers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!