Two shirts in one shirt

Fanny Ekstrand Metro Mode

Fanny Ekstrand Outfit

 
Jag älskar skjortor. Det vet ni redan. Men trots denna enorma kärlek så kan ibland skjortor klämma och kännas för preppy. Vad göra? Jag vänder dem alltid bakochfram. På så sätt blir silhuetten helt annorlunda, ärm-slitsen hamnar fram och halsen blir hög. Tre flugor i en smäll. Quick fix när det är som allra härligast! Om ändå livet fungerade på samma vis.

 

I love shirts. That you already know. But even though the love is huge, a shirt can sometimes feel too preppy. What to do? I always turn the shirt around. In that way, the silhouette become totally different, the arm slits is all of a sudden on the front side and you get a half turtleneck. Winning! If that’s not a quick fix I don’t know what is. If only life worked in the same ways. 

 
Peacoat, Filippa K. Shirt, Beyond Retro. Denim, Gant Rugger. Bag, J.W.Anderson. Socks, & Other stories. Shoes, By Far/ Tictail. 

Fanny Ekstrand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!