Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

About gifts for men

Sista minuten julklappar
 

Jag brukar inte vara speciellt orolig när det kommer till julklappar och jag skulle ändå säga att jag är ganska så påhittig. Förutom när det kommer till julklappar till män. Vad vill de ha? Vad tänker de? Hur fungerar dem? JAG VET INTE. Men i år har jag kommit på att man ska hålla sig till det man vet. Vad är de flesta snubbarna ej så bra på? Hudvård. Vad kan inte en kotte på jorden ha för mycket av? Riktigt snygga skjortor. (Vad kan du dessutom sno av sedan? BÅDA). Så, varsågoda, lite knowledge.
 

PS! Shirtfactory hittar ni på NK i Stockholm och Göteborg och L:A Bruket lite här och var bland annat på Södermannagatan på Södermalm och i Filippa Ks butik på Grev Turegatan temporärt (där är det även 20% på hela sortimentet). Ds.
 

I am usually not that worried when it comes to christmas gifts because I have pretty good imagination I must say. Except when it comes to gifts to men. What do they want? What are they thinking about? How to they work?  I HAVE NO IDEA. But this year I thought to myself, stick with what you know. So, what are most men not the best at? Skincare. What can no man on earth have enough of? Good shirts. (And what can you steal from afterwords? BOTH). You are welcome for the knowledge. 

 

LA Bruket

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind