I wear my party pieces everywhere except to parties

Fanny Ekstrand Metro

Fanny Ekstrand Lager på lager

Fanny Ekstrand Outfit Klänning
 

Vi är ju som bekant mitt uppe i sluttampen på partysäsongen och skata som jag är, har jag ju samlat på mig en del festliga plagg. Som jag aldrig tagit ut på fest. Däremot bär jag dem så ofta jag kan med jeans, trenchcoat och stickade tröjor! Ja! Det är nästan som fest varje dag istället. Just nu är min favorit den här slip-inklänningen i sammet som jag bär till det mesta. Ni ska få se senare i veckan.
 

As you know we are in the middle of party season and since I love everything that shines, I’ve managed to pick up some really good party pieces. Which I never worn to a party. Ever. But, I have been wearing these celebration approved in other constellations than a typical party situation. Like during daytime, like to the dentist and walking the dog. With denim, trenchcoats and knits. This velvet slip-in dress i my recent obsession and I wear it with everything.

 

Velvet slip-in dress, H&M. Knit, Uniqlo. Denim, Levi’s. Trenchcoat, Weekday. Lace up booties, Henry Kole. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • festkläder till vardags är ju en sån himla bra grej haha! tycker förresten du har varit alldeles extra snygg i håret den senaste tiden, har du gjort något speciellt med det och har nåt knep som du kan dela med dig av, eller är det helt enkelt en enda lång good hair day?

  Amanda 2016-12-19 17:14:32
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Eller hur! Det är mitt favoritknep i boken 🙂 Men tack du! Jag har faktiskt börjat föna det ordentligt med rundborste igen, då jag satt i tre slingor extra över örat cirka för att tjocka till det lite! Aldrig provat något liknande förut, men det känns väldigt härligt med lite extra tjockt hår runt ansiktet sedan jag klippte min lugg 😉 Kram!

   Fanny Ekstrand 2016-12-19 17:24:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!