Italian Pants and a contest

Fanny Ekstrand wish
 
I samarbete med Style by Mouche (Göteborgs härligaste butik för er som missat det) har jag valt ut mina decemberfavoriter. Vem säger nej till snygga skjortor, italienska lyxiga byxor, puffers och snygga mattor? Inte jag (ordagrannt inte jag, de krämvita brallorna hänger hemma i garderoben och väntar på att lervällingen ska dra från stan). Jag har även fått äran att lotta ut ett superfint smycke från CbyC på Instagram precis just nu! Här hittar ni tävlingen.
 
 
I have selected my december favorites in collab with Gothenburgs hippest store Style by Mouche. Because who is gonna say no to gorgeous shirts, luxurious Italian pants, puffers and statement rugs? Not me. Like literary not me, the off white pants are hanging in my closet right now waiting for the street mud to go away. Also, don’t miss out on my Instagram contest with Mouche and CbyC where you can win a super versatile necklace. Find it here.
 
 
Rug, here. Pants, here. Shirt, here. Knit, here. Puffer, here. Furry slip-ins, here.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!