When the day don’t have enough hours

Dermalogica Barrier Repair

Hörrni, tempot den här hösten har inte varit att leka med. Det har gått ut över bloggen, familjen, lägenheten (hallå damråttor stora som knytnävar) och såklart huden. Jag tycker inte att hudvård och beauty är speciellt kul (därav den totala avsaknaden av sånt innehåll på den här bloggen) och lägger helst inga pengar på det heller. Men så kom stressen ikapp mig och min hud bara skrek stopp. Jag provade allt jag visste, frågade runt, drack sjutton liter vatten om dagen och det blev bara värre. Men så blev jag tipsad av en kollega att prova Dermalogicas Barrier Repair-serie och undvika oljor av alla slag. Det finns ju sällan bra quick fix för något (förutom mot damråttorna då) men efter en månad tillsammans med de här små tuberna och en matchade tvål så är allt jag stod och tårögt kollade med förstoringsglas på i spegel (någon annan som är så sjuk?) borta.

Som sagt, jag tipsar sällan om hudvård och kommer inte börja heller, men jag kan tänka mig att ni är en hel del som känner igen sig i just dygnet-har-inte-nog-med-timmar-grejen.

 

I recently had some major problems stress which lead to some big problems like not having time to meet friends, vacuum or taking care of my skin. I am not really a beauty fan (therefore the lack of beauty content here) but I needed to do something about it. So I started asking around, googling, drinking water like a horse, but nothing helped. But then a colleague gave me a tips about Dermalogica Barrier Repair series and after a moth with these bad boys, almost everything I stood in the mirror disliking is gone. 

Like a said, I rarely write about stuff like this and I won’t start, but I can imagine that you are a lot out there who as the same the day doesn’t have enough hours-problem. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!