Manchesterfest

Fanny Ekstrand Fanny Ekstrand Outfit
 

Somliga saker är bättre live. Den här machesterkostymen från Gant Rugger är en av de sakerna. Ser man de breda kavajslagen orderntligt? Den grova manchestern med råkant? Nja. Men himla fin är den i alla fall. Har drömt om den här kostymen så länge och igår fick jag äntligen premiära den på hela två olika fester. Kände mig som Mick Jagger tillsammans med ormskinnsbootsen.
 

Manchesterkavaj, Gant Rugger (jag har 48 i min). Manchesterbyxor, Gant Rugger. T-Shirt, Rodebjer. Boots, ATP Atelier. Skärp, Gucci. 

 

Fanny Ekstrand ATP Atelier

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Bara måste lägga vantarna på ett par likadana byxor som du har, sjukt snygga. Hur är dom i storlekarna? Har du din vanliga? Brukar vanligtvis aldrig kommentera så kan lika gärna passa på nu när jag ändå håller på och säga att jag verkligen gillar din stil och sättet du skriver på.

    Karin 2016-12-20 20:19:57
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Hej Karin! Visst är de absolut döhärliga! De är lite små, eller ”stumma” liksom. Jag hade tänkt ta min vanliga semi-stretch-storlek med gick upp en för säkerhets skull. Det var ett bra beslut. Och vad glad jag blir att du kommenterar och gillar! Tack snälla! 🙂

      Fanny Ekstrand 2016-12-20 21:27:55
      Svara
  • SÅ snyggt!!

    Caroline 2016-12-10 12:07:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!