Årets sista natt

New years
 
Nyårsafton ligger runt hörnet och jag har absolut inte en susning om vad jag ska ha på mig på årets sista fest. Men tänker att en mix av material och mönster aldrig kan gå fel. Sammet, bred manchester, lurex och glitter är alla tre stora rätt i min bok.
 
Kavaj i manchester, Gant Rugger. Sammetsbyxor, H&M. Sammetskjol, Reformation. Silverskor, Gucci. Glitterstrumpor, & Other Stories.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh älskar sammetskjolen! Har TYP bestämt mig för att ha midikjol på nyår, den plisserade i silver från H&M om du vet, men vet inte vad jag ska matcha den med?? Har du några tips? Din stil är ju verkligen goals så tar alla råd jag kan få! Kram!

  Erica 2016-12-15 19:40:09
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Ja! Fin! Jag skulle bära den med en svart polotröja, en svart sidenskjorta eller en vit poplinskjorta och satsa på riktigt skatiga accessoarer! Så som örhängen som dessa http://www.hm.com/se/product/58233?article=58233-A eller http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Jewellery/Rose_Earring/10873262-10135064.1#c-47958 och sedan skippa strumpbyxor och bara köra glitterstrumpor i öppna skor. Ju mer desto bättre och glitter på glitter är en given succé 🙂 Och tack snälla för fin komplimang! Kram!

   Fanny Ekstrand 2016-12-15 21:58:46
   Svara
 • sammet alltså, så glad för den trenden! och apropå det, tyckte du hade på dig daisy grace’s sammetskostym i något inlägg på instagram, kan du inte visa upp den lite närmare i ett outfit-inlägg? såg nämligen helt magiskt ut! tack för en superinspirerande blogg!

  Amanda 2016-11-29 18:29:49
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Samma här! Älskar sammet. Såklart, jag ska se till att fota av den i veckan så att du får se den i helhet, den är nämligen helt fantastisk. Tack själv! x

   Fanny Ekstrand 2016-11-30 08:37:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!