Weekly Mood Board

Mood board
 
Basplaggen har hamnat i skymundan i min garderob den senaste tiden, men i och med snöns återkomst börjar jag sakta hitta tillbaka till dem. Det finns ju knappast något snyggare än en vit skjorta? Det skulle möjligen vara en vit skjorta tillsammans med Guccis klassiska GG-bälte som jag klickade hem som tidig julklapp till mig själv, men som dessvärre har en leveranstid på en halv evighet. Bristen på tålamod är varför jag aldrig kommer att bli en bra nätshoppare eller högskolestudent. Vet inte riktigt vad som gör mig mest ledsen.
 
Sweatshirt, H&M. Skärp, Gucci. Bilder, från min Pinterest.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!