Black Friday Feelings

True confesstion

 

Ni vet när man verkligen inte skulle köpa något. Ja faktiskt inte ens surfa in och kolla det minsta. Inte låta något utav alla 40 nyhetsmail från diverse varumärken som konstaterade Black Friday!!!!! och massa %%%%, påverka en. Då är man plötsligt inne på den där siten man inte skulle vara på. Och fingrarna liksom dansar över tangenterna och så blinkar man och helt plötsligt ser man sig själv som från ovan trycka bekräfta köp.
 

Då är det tur att man kan texta Viola, som för att avreagera sig och inse att hon var lika motståndskraftig hon. Helt plötsligt är man glad att man beställde två par likadana byxor fast ens byxlåda gått sönder på tre ställen och lite förbannad att kavajen till ett par byxor hunnit ta slut innan man han klicka ifatt den.
 

Black friday kaos
 

Manchesterbyxor, Gant Rugger. Jeans, Gant Rugger. Snörade stövletter, Henry Kole. 
 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!