Lördag på Söder

Måns Strömberg Fanny EkstrandSödermalm Höst Fanny EkstrandEbele LiljaSödermalm HöstMaria PrästgårdsgataJ W Anderson Logo BagBlooms bageri Mariatorger
 
Idag har oktobersolen stått högt på himlen och stan myllrade utav höstlovsfirare. Jag passade på att snålåka på känslan och drog med min snubbe ut på gå-fika, lite butikskikande och promenad runt halva Södermalm med Ebele. Älskar den svala höstluften i mina lungor och det gjorde inget att de vilda höstvindarna trängde in genom mina stickade lager (kanske för att de kändes som att de renade mig från min påträngade bakfylla). Dagarna blir så långa när de inte kantas utav blöta svarta trottoarer och tungt grå himmel.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!