Lördagsmorgon

IMG_6266
 

Min lördagsmorgon brukar börja med att jag smyger upp först med hund och pojkvän kvar, snarkandes i sängen. Jag tassar upp i gårdagens skjorta och sätter på kaffebryggaren. Kanske ställer in de sista vinglasen från i går i diskmaskinen. Lördagsmorgnar har något. Radion i bakgrunden som alltid är på, trots att någon knappast lyssnar, tillför det där helgbruset som skiljer vardagar från de heliga dagarna. Kaffet luktar i hela lägenheten på bara några minuter. Ingen mail vibrerar. Inga stressade människor springer ikapp sig själva på gatan.
 

Men så började inte denna lördag. För idag gick jag upp med larmet klockan sju för tredje dagen plåtning med Rodebjer för Pre Spring 17.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!