Fyra budgetskinnjackor att slå till på i höst

Skinnjackor
 
Med kylan kommer ju också cravings för jackor. Om halva Stockholm jagar pokémons på gatorna så jagar jag jackor. Gotta catch them all. Och är det något jag är på ständig jakt efter så är det snygga skinnjackor. De är lite som vita t-shirtar, ingen är den andra lik (jag önskar bara att de tog lika mycket plats i garderoben som just t-shirtar). Här är mina budgetfavoriter just nu.

 

Skinnjackor från vänster och upp: H&M, Weekday, Topshop, Zara. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!

  Jag skulle gissa på att det var typ i december-februari som du publicerade ett inlägg om någon hemsida där man kunde köpa tshirt med valfritt broderie på. Kommer du ihåg vad hemsidan hette?
  Skulle bli superglad!
  Carolina

  Carolina 2016-09-21 16:49:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!