Raffiga nätstrumpor

Fanny Ekstrand Metro Mode

 

Idag har jag dammat av mina nätstrumpor och bär dem ohämmat tillsammans med mina favoritskor just nu. Ett enkelt och raffigt (obs ett ord som enbart får användas i kontext med nätstrumpor) vis att inte få jeansen man hade på sig igår att kännas precis just som igår.
 
Nätstrumpor, Nelly. Skor, ATP Atelier. 
 
ATP Atelier Atri

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fanny! Dina kläder är fantastiska. Jag tänkte fråga om du har någon koll på skinnjackor. Skulle verkligen vilja investera i en snygg och bra skinnjacka till hösten (inte för dyr dock, är student), undrar om du har tips på ställen där en skulle kunna hitta nåt? Begagnat som nytt! Kram

  Milla 2016-09-20 15:25:48
  Svara
  • Svar på Millas kommentar.

   Hej Milla! Tack snälla! Absolut, jag kan göra ett inlägg under dagen om skinnjackor. Annars tycker jag att Blocket är ett bra ställe att hitta snygga skinnjackor! Sök på Acne, H&M Trend etc så hittar du med all säkerhet godbitar till snällare priser 🙂 kram!

   Fanny Ekstrand 2016-09-21 10:40:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!