Söndagsmorgon på Greasy Spoon

Greasy SpoonDr Denim Mockajacka
Stockholm BrunchGreasy Spoon Brunch StockholmGreasy Spoon Stockoholm
Fanny Ekstrand Outfit
 
I går morse vaknade jag extra tidigt, då jag hade spenderat halva min lördag med rumpan planterad i soffan framför maraton av The Hills på MTV. Nostalgi någon? Jag väckte därför min kille som inte var sen med att sno min nya mockajacka från Dr Denim när jag började yra om brunch. Vi styrde därefter stegen mot Greasy Spoon för den bästa och flottaste brunchupplevesen på år och dagar. Greasy Spoon I’ll be back. Och framförallt innan kl 10, då köa inte är min grej innan dagens första mål.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!