Denim talk

Jeans Levis 501 Wedgie

 

Allt eftersom att mornarna blir kallare börjar jag sakta hitta tillbaka till min jeansgarderob. Jag kommer att fortsätta att köra på Levis 501 hela hösten, men för de tillfällen som kräver en smalare byxa har jag hittar en ny favorit, nämligen Wedgie. Något högre i midjan än mina favoriter, de vintage 501:orna, lika snygga i rumpan och något smalare nere vid anklarna utan att krama blodet ur benen som stuprörsjeans annars är så bra på.
 
Här ser ni lite bättre vad jag menar. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh mina favvisar!! Fanny, du klär dig såååå snyggt!

  Mikaela 2016-09-25 09:38:27
  Svara
 • Hej Fanny! Grymt tips, jag har varit sugen på en ny modell än mina vanliga bara högmidjade tighta Neuw eller Cheap Monday! Provade några Wedgies igår hos en extremt störig säljare som gav ganska olika råd om huruvida de töjer sig eller inte. Den mindre storleken satt på gränsen till för tight i midjan, brukar dina töja sig? Förlåt för random fråga men vill verkligen kunna använda de och att de blir skönare! Tack för fin blogg! Kram

  Rebecca 2016-09-01 12:12:49
  Svara
 • Fråga! Kör du samma storlek på vintage 501 som dessa?

  Mina 501 sitter som ett smäck men köpte ett par 501 CT som bara satt hemskt. Levis jeans passform är ju lite av en vetenskap!

  Isabell 2016-08-24 14:41:10
  Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Nix! Jag har en storlek i Levis nyproduktion och en storlek i Levis vintage. Jag drar 26 i nyproduktion (de är ofta lite stretchigare) och 29 i levis vintage som är stenhårda! Så klurigt.

   Hoppas du hittar rätt storlek!!

   Fanny Ekstrand 2016-08-24 17:12:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!