J.W.Anderson Wine

JW Anderson Monogram Bag Red
 
Jag har ju som ni vet varit sugen på den här J.W.Andersonväskan ett tag och i slutet av förra veckan fick jag nog, så jag slog till. Och rekordsnabbt knackade DHL på min dörr igår morse. Jag är mer än nöjd och tror att den kommer att sätta guldkant på hela hösten.
 
Väska, J.W.Anderson.

 

JW Anderson Monogram Bag Wine

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Wow vad snygg väska! Vart beställde du din ifrån?

  Tack så mycket för en super fin blogg, du inspirerar mig verkligen med din stil! <3

  Helle 2016-08-26 14:00:10 http://www.digitalgrafiskdesign.se
  Svara
  • Svar på Helles kommentar.

   Tack snälla, jag älskar den! Jag beställde den faktiskt från hans egen hemsida https://j-w-anderson.com/. Superbra! Sjukt snabb leverans, jättefint emballage etc. Verkligen dunder.

   Åh men tack själv för att du läser!! <3

   Fanny Ekstrand 2016-08-26 18:12:39
   Svara
 • Hej Fanny! Jag är en relativt ny läsare och måste säga att jag har totalt fallit pladask för din stil!!!!!! Är så inspirerad! :)). Har en fråga till dig: Jag brukar alltid frysa mycket på hösten och vintern, även inomhus. Detta försvårar alltid klädvalet, för hur snygg skjorta, tröja eller vad jag än har på mig vill jag bara dra på mig typ en hoodie ovanpå. Har samlat på mig en hel del snygga stickade och varma plagg men de tar ju ofta över hela outfiten. Vill kunna rocka tighta polos och löst sittande skjortor i höst, hur ska jag göra för att inte frysa i dessa? Söker det perfekta plagget ha över tex en skjorta, som kompletterar outfiten men inte helt tar över den. Är kort och kurvig så over size-collegetröjor och sånt blir ofta bylsigt på mig. Eller är det annat som gäller för att hålla sig varm, typ linne under eller långkalsonger? Stooort tack för tips!! Och tack för en fin blogg <3

  Laura 2016-08-18 01:23:50 http://laurasdagar.blogg.se
  Svara
  • Svar på Lauras kommentar.

   Hej Laura! Åh, vad kul, välkommen!!! 🙂
   Hm, svårt! Först och främst skulle jag väl tipsa om att köpa riktigt snygga underlinnen! Det gör mer än vad man tror med ett extra lager under allt ifrån de där snygga löst sittande skjortorna, till t-shirts och stickat. Ganni har superfina! Att dra en snygg tajt polotröja under skjortor, t-shirts och stickat är dessutom helrätt, toppen för alla frusna!

   Annars skulle jag om jag var du satsa på en riktigt snygg kavaj som inte är för dressad (Rodebjer har en fin som heter Voula) och snygga basstickade tröjor som är lite kortare i modellen och inte har en mudd nertill som ”klipper av”. Att ha en stor scarf eller poncho över axlarna är dessutom en toppengrej. Snyggt och ledigt utan att dra ner din outfit.

   Hoppas att jag kunde vara till lite hjälp! Och tack för att du läser! Kram /Fanny

   Fanny Ekstrand 2016-08-24 13:36:30
   Svara
 • färgen!! <3

  anna 2016-08-16 10:28:38 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!