Barcelona!

tumblr_nap62mTPPS1ql3qddo1_1280

Om ett par dagar åker jag och Viola till Barcelona för att lufta diverse kaftaner, dricka sangria, kanske hänga på något tak med pool och shoppa stråväskor. Jag efterfrågar därför era bästa Barcelonatips! Vad gör vi allt ovan någonstans? Vart hänger alla coola kids etc.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad trevligt med Barcelona! 😀 Njut!

  www.fbyelin.com

  Elin Hansson 2016-07-18 10:31:55 http://www.fbyelin.com
  Svara
 • Jag bodde i ett område som heter Gracia sist, älskade det! Beskrivs som hippiekvarter i turistguider, hittade massa gosiga barer och restauranger där plus är noll turistigt (detta var i maj dock så var väl lite turister överlag hehe). Tapasrestaurangen Sol Soler (billigt och stökigt men roligt) och mexikanska Cantina Machito är mitt bästa tips där! Sedan Flax and Kale nära Ramblas för raw food och detox smoothies, jävligt insta-vänligt. Ha en fin resa, så avis!!!

  Elin 2016-07-14 09:37:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!