Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En stråväska

Korgar
Jag är så sugen på att slänga ner allt jag äger och har i en härligt korg just nu och dra långt bort från varm asfalt och kvav stadsluft. Imorgon eftermiddag kör vi upp radion på högsta volym och gör oss beredda på att stå i lite bilköer tillsammans med den halvan av Stockholm som också tycker att det verkar som en strålande idé att spendera midsommar i skärgården. Jag tror att jag måste ge mig bort mot H&M på lunchen och införskaffa en av dessa stråväskor. Hade egentligen tänkt vänta till min och Violas Barcelonavecka i juli, men tror inte att jag kan hålla mig.

Stråväskor, H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand