Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Marockanska slippers

Slippers babouchemarockanska tofflor

 

 

Jag är ju som ni redan vet ett stort fan av allt som är, ser ut och känns som tofflor. Därför drog jag ju hårt efter andan när Acne släppte sina babouch slidesMen hur mycket jag än försökte kunde jag inte rättfärdiga det köpet. Därför vände jag mig till en gammal vän, Ebay. Babouch är nämligen ursprungligen en marockans toffla, kort och gott. Så direkt från Marocko klickade jag hem ett par originalbabouch för en prutt i rymden av Acnes dyrgripar.  Tips! 

 

Tofflor slippers mules

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Var är dina jeans ifrån? Supersnygga!

  Emilia 2016-05-13 16:16:46
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Det är dessa från Levi’s http://www.levi.com/SE/sv_SE/womens-jeans/p/178040013! Sedan har jag fransat dem själv! Ett inlägg med hur jag fransar och sliter mina jeans är på gång! 🙂

   Fanny Ekstrand 2016-05-13 18:06:15
   Svara
 • Hej tjejen!

  Har du själv fransat jeansen du har på dig på bilderna?? Hur gör man dem så snygga?! Har ett par jeans som ligger i startgroparna till att bli avklippta, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga ännu..

  Hjälp!

  / Malin

  Malin 2016-05-13 13:17:45
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej! Yes det stämmer! Jag hade faktiskt tänkt göra ett inlägg på mina bästa jeanshacks i helgen, men någon snodde jeansen jag skulle visa på, haha! Men det är alltså på gång 🙂 Kram

   Fanny Ekstrand 2016-05-13 18:05:23
   Svara
 • Har du länk till dem på Ebay? 🙂

  Amanda 2016-05-13 13:14:46
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag tror att det var denna länk! 🙂 http://www.ebay.com/itm/Moroccan-Traditional-Babouches-Slippers-for-Women-Handmade-Leather-Of-Choice-/181892464112?var=&hash=item2a59a2bdf0:m:mubX7i1cYXw6_BpseZjR_ww

   Fanny Ekstrand 2016-05-13 18:04:07
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry