Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Luminising Quad

Highlighter

 

Så fort solen kommer fram föredrar jag att ha det mindre pudrigt och kladdigt i ansiktet. Jag är knappast någon expert på området utan gör lite som jag känner, men det finns få saker snyggare än en hud som strålar med lyster. Därför blev jag glad när jag av en händelse sprang in i denna lilla highlighter quad här om veckan. Den är nu nästan det enda som huserar i mitt ansikte om dagen (och i lite större dos på kvällen). Tips!

Luminising Quad, & Other stories. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny! En fråga från en person som inte kan smink what so ever ever. Fick denna produkt luminising quad av en vän men vet liksom inte riktigt var de olika färgerna ska sitta någonstans i ansiktet hehe. Kan du inte beskriva lite kort här hur du använder varje färg / var på ansiktet osv osv. Evigt tacksam /Amanda

  Amanda 2016-07-04 15:39:39
  Svara
 • Hej fanny! blir klar med min kandidatutbildning till början av sommaren och är i akut behov av något att ha på mig. är ingen sån typisk ‘klä upp mig till tänderna människa’, men känner att det vore kul med något ”lite mer”. diggar verkligen din stil, skulle inte du kunna tipsa om lite snygga alternativ? inte allt för dyra dock, för en är ju trots allt fortfarande student 😉

  nathalie 2016-05-09 09:27:28
  Svara
  • Svar på nathalies kommentar.

   Hej!! Grym du är, grattis! Och tack!! Såklart, kika in under veckan så ska jag knåpa ihop ett matigt inlägg med tips och tricks för att få till en festlig look som inte känns alldeles för gjord 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2016-05-09 13:37:23
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand