Tid för tunna jackor

Fanny Ekstrand outfit Loewe Puzzle bagFanny Ekstrand jeansjacka
Aprilvädret spelar oss ett rejält spratt och i skrivande stund öser haglet ner. Men i söndags körde jag första dagen i jeansjacka. Älskar jeansjackan för att den så himla lätt sätter lite färg på min annars ganska grå-svarta garderob och för att den alltid känns så edgy utan att bli för rockig som skinnjackan lätt blir. Nu vill jag att den ska bli mjuk och härlig, funderar på om jag ska sova med den ett par nätter? Är det helt bananas?
Jeansjacka, Levis. Stickad tröja, Filippa K. Denim culottes, Dr Denim. Sneakers, Tretorn. Väska, Loewe. Solglasögon, Sun Buddies. 

 

Fanny Ekstrand Levis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fanny ! Vilken stl har du på levis jackan????

  lina 2016-04-28 16:17:09
  Svara
  • Svar på linas kommentar.

   Hej!!! Jag har M!! Sitter som en smäck! Inte för tajt och inte för ”jag har lånat farsans”!

   Fanny Ekstrand 2016-04-28 17:15:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!