Vårens bästa jacka: Bomberjackan

Fanny Ekstrand jeans

 

I vår älskar jag bomberjackan. Och eftersom att min killes garderob ligger närmare än något annat snor jag hans! Lysande tycker jag, mindre bra tycker han. För en som inte har en snubbe i närheten eller någon snäll kompis som vill låna ut sin, har jag listat vårens bästa bombers på Metro Mode idag. Jag har dessutom gjort en miniguide för hur man stylar dem! Står du i valet och kvalet vilken jacka som ska bli din vårjacka föreslår jag att du klickar dig in här! 

Bomberjacka, Alpha Industries. Jeans, Levi’s. Ribbad tröja, H&M Trend. Tygskor, Converse.

 

Bomberjacka våren 2016

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken fin bomberjacka! Passar verkligen bra på dig.

  Bomberjackor.com 2016-07-03 18:02:16 http://Bomberjackor.com
  Svara
 • Hejhej, velle bara säga att allting såg så himla bra ut på dig.
  Jag vill också rekommendera en sida som säljer bomberjackor med olika prisklasser, både billigt och dyrt. Dom har väldigt snygga bomberjackor också. Jag tänkte om någon vill köpa en bomberjacka så kan jag tipsa om det stället där jag alltid köper mina! Kram

  Lovisa 2016-06-19 10:38:35 http://Bomberjackor.com
  Svara
 • HejHej! Allting såg super snyggt ut på dig!
  Ville bara rekommendera om en sida som kanske några bland annat du kan vara intresserade av. Sidan heter bomberjackor.com och säljer många olika och snygga bomberjackor.

  Lovisa 2016-06-19 10:35:47 http://Bomberjackor.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!