Gubbtrenchen

Fanny Ekstrand Outfit

 

Tänkte att vi kunde fortsätta på hoodiespåret, då en luvtröja och jeans är det enda vädret vi har just nu motiverar mig till att använda. Tur att det finns så många sätt man kan variera just de två plaggen på. Som här, tillsammans med gubbtrenchen (som jag inte kan få nog av just nu!!) och ett par slip-in loafers.

Hoodie, Levi’s. Trenchcoat, Weekday. Jeans, Levi’s. Loafers, Hope.

Fanny Ekstrand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fanny,
  Vart i Sthlm brukar du köpa dina Levis? Har du något riktigt bra ställe att rekommendera?

  Matilda 2016-04-10 17:42:09
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej!! Ifall du vill ha vintage Levis måste du gå till från Ö till A som ligger vid Skanstull! Så bra utbud till så humana priser. Där har jag köpt flera par. Hittar du inga du gillar där skulle jag nog trots allt gå till Beyond Retro vid Zinken. Dyrare, men ofta många styles 🙂 Men är du i närheten av Humana vid Slussen någon gång skulle jag kika in till deras källarbutik, man kan get lucky, den är väldigt välsorterad 🙂 Kram!

   Fanny Ekstrand 2016-04-10 21:32:43
   Svara
 • Jeansen alltså <3

  Gabriella 2016-04-07 11:24:57 http://Gabella.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!