Så får du in hoodien i din stil

levis hoodie
 
Ni missar väl inte att jag skriver massa artiklar till Metromode.se? Ni hittar trender och modenyheter jag lägger mig i under Metromode.se/mode.
Just nu berättar jag om hur du snyggast och mest okonstlat får in hoodien i din stil och hur du stylar lager på lager-trenden i vår. Men jag har också listat något så livsnödvändigt som vårens 21 snyggaste solglasögon!  För vem vill sitta på uteservering i vår och vara den enda med ett roséglas i handen utan ett par solskydd på näsan? Inte jag i alla fall!
 
Hoodie, Levis. Kavaj, Filippa K.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hur är den där tröjan i storleken? vilken har du? 🙂

  julia 2016-04-06 18:29:31
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Eftersom att det är en herrtröja har jag S! Skulle säga att den sitter precis som man vill, jag är 168 cm 🙂

   Fanny Ekstrand 2016-04-07 09:12:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!