Vårfärger och vågade kombinationer

spring colors

Har väldigt svårt att hålla mina pengar just nu. Vart jag än går, vart jag än surfar så stöter jag på nya grejer som jag är övertygad om skulle bli nya garderobsfavoriter. Jag är väldigt sugen på rosa just nu och tänk vad fint det är tillsammans med ljusa jeans. Får riktiga flashbacks till den första tiden jag började klä mig själv till min mammas förtvivlan. Då var det vågade färgkombinationer och disco på tisdagar. Mules med klossklack är en av vårens hetaste skomodeller och jag kommer att satsa på dessa från ATP Atelier.

Stickad tröja, H&M. Jeans med kickflare, MiH. Mulesandaler med klack, ATP Atelier.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha åhh hur mycket känner jag inte igen mig där! Vill bara shoppa och shoppa haha 🙂
    Många kramar från Hanna <3

    Hanna Sahlqvist aka Hannavic 2016-03-01 23:23:58 http://hannavic.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!