Öppna skor en Parishelg

Asos pumps
 
Väl tillbaka i Stockholm efter en helg i Paris full av vårkänslor, uteserveringar, blommor och vin har jag fått mersmak för öppna skor och tunna skinnjackor. Passade på att inviga mina nya ballerinaskor med klossklack från Asos. Längtar redan efter att sporta dem med ännu fler avklippta jeans och vida culotter. Är tillbaka snart med mina snapshots från Paris!
 
Ballerinasko med klossklack, Asos. 

 

asos klossklack pumps

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Är det värt att stå i Brunogallerian, tjänade ni på det? 🙂 Eller är det mycket jobb för lite pengar.

  Sara 2016-02-23 16:41:49
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej!
   Absolut, det gjorde vi! Alltså, det var ju rätt mycket jobb, stå upp 5 h en söndag, transportera allt dit etc, men det var ju ett härligt sätt att bli av med kläder samt få in lite extrapengar på 🙂 Så ja, det är värt, men inte så ofta, haha.

   Fanny Ekstrand 2016-02-23 17:38:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!