Önskelista

plock vår

 
 
Solen står på himlen idag och glatt likt ko som ska bli utsläppt på grönbete finkammar jag internet på möjliga garderobsvänner inför ljusare tider. Jag kommer att investera i en ny skinnjacka till våren och det är inte helt osannolikt att valet faller på denna från Weekday. Jeans kommer precis som vanligt stort i vår och jag kommer att köra på dessa culotte-varianter. För att undvika avklippta ben uppdaterar jag min skogarderob med säsongens tacksammaste klack, nämligen klossklacken som ger både bra höjd och tåls att bära från morgon till kväll (vill jag tro mvh optimist som oftast finner sig i sneakers).

 

Skinnjacka, Weekday. Stickad tröja, Weekday. Culottejeans, Dr Denim. Sandal med klossklack, Topshop. 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!