Vårkänslor

Fanny Ekstrand plock

 
 
Trots att Stockholm bjuder på 50 shades of gray just nu, blickar jag mot våren. Då hoppas jag finna dessa plagg i min garderob. En ullblazer att vara lagom Parisienne i, en skjorta med volang och krås och den där perfekta pyjamas-känslan samt ballerinaskorna med klossklack (som jag är helt såld på).

 

Blazer, Zara. Skjorta, H&M. Ballerinasko med klossklack, Mango. 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh jag hittar den inte i butik! 🙁

  Linnea 2016-01-28 06:39:42
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ifall du letar i Stockholm så såg jag den i Sergelbutiken och på Hamngatan om jag inte minns fel 🙂 Då den ingår i Trendsortimentet kan den vara lite tricky att hitta i butiker som inte är belägna i city 🙂 Men lovar att hojta om jag ser den online!

   Fanny Ekstrand 2016-01-28 09:32:55
   Svara
 • Vet du när skjortan kommer ut i butik?

  Linnea 2016-01-27 13:59:35
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej! Den finns i butik nu! Vet dock inte när den kommer in online, men snarast skulle jag tro 🙂

   Fanny Ekstrand 2016-01-27 14:05:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!