Ellegalan 2016

ELLEGALAN 2016

 
 
Med allt som har varit på tapeten denna vecka har jag helt glömt bort att visa vad jag hade på mig på Ellegalan i fredags. Nämligen detta fantastiska set från Ganni. Kände mig så lyxig för det är ju inte varje dag man sveper omkring med släp på Grand Hotel.
 
Klänning och byxa, Ganni. Skor, & Other Stories. Väska, Dagmar x Tärnsjö. 
 
 

ELLEGALAN 2016 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så fint! Och ditt hår till, ser sådär kaxigt ”jag bryr mig inte så mycket”-rufsigt ut och det är bara så snyggt! (så en fråga angående håret, har du sånt lyxhår eller fixar du det på något speciellt sätt?) 🙂

  Maggie 2016-01-25 20:26:52
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Tack snälla du! Haha, jag gör tyvärr inte speciellt mycket med håret då jag har rätt självlockigt. Men jag brukar hjälpa naturen på traven lite ibland genom att göra ett par lockar med plattången så att de ser lite mer naturligt oregelbundna ut och sedan ”krama” upp det med saltvattenspray 🙂

   Fanny Ekstrand 2016-01-26 09:49:06
   Svara
 • SÅ himla fint!

  Felicia 2016-01-22 09:50:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!