Homebound

home

 

När det är minus 15 och allt man har på sig, spelar ingen roll hur många lager, är för kallt så finns det bara en sak att göra. Stanna inne. Och det var precis vad jag gjorde i helgen. Jag målade en tavla, fascinerades utav min killes avokadoplanta och kollade på girly serier så som Carrie Diaries och Gossip Girl på Netflix. Au revoir krogkarriär och Richelördagar. Snökaos och iskalla örsnibbar sätter definitivt stopp för mina klackar i taket.
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅ fina bilder, och du är så duktig på att skriva! Men måste bara få fråga hur du redigerar de här bilderna? För visst har su lagt ut dom på insta med? Vad är det för filter? KRAAAAM

  Alice 2016-01-20 16:42:51
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Tack snälla du! Just denna bild och många andra jag tar, tar jag faktiskt med filtret i iPhonekameran. Det heter ”blekt” och är jättefint nu under vintern när allt är lite mörkt och gult 🙂 Kraaaam!

   Fanny Ekstrand 2016-01-21 09:49:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!