Min välfyllda photoshopgarderob

pre spring

 
 
Slasken ligger tung på Stockholms gator idag och trots att våren känns ljusår bort, har den nya säsongens kollektioner dykt upp som små löften om att vintern faktiskt kommer att ta slut. Jag har precis råd med blodpudding den här månaden, men att fönstershoppa och bygga små garderoben i photoshop är som bekant gratis. Just nu är jag sugen på ränder, ribbade tenniströjor, mörktvättade jeansjackor med ullkrage och ballerinaskor i mocka med klossklack. Och ett par nya solglasögon. Även om det inte direkt brinner i knutarna där det kommer till att skydda ögonen mot solljus. För det krävs det ju faktiskt någon form av solljus alls.

 
 
Randig tröja, Weekday. Tenniströja, Weekday. Jeansjacka, Weekday. Ballerinaskor, Lanvin. Solglasögon, Illesteva.
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Har letat ett tag nu efter ett par låga klackar i den typen ovan i mocka men inte hittat några budgetalternativ.. Vet du något?

  Evelyn 2016-01-20 21:18:08
  Svara
  • Svar på Evelyns kommentar.

   Så sjukt att jag just som jag svarade kom dessa in på H&M, go get innan de tar slut! http://www.hm.com/se/product/39460?article=39460-A#campaign=CAMP_LADIES_FEMININE-EXPRESSION&shopOrigin=CA&webShopOrigin=CA

   Fanny Ekstrand 2016-01-21 13:42:21
   Svara
  • Svar på Evelyns kommentar.

   Hej! Absolut, Asos har flera alternativ och kommer att få påfyllning av just den här typen av sko under våren! Även Vagabond kommer att komma med en snygg budgetvariant i ljusgrå mocka och röd mocka framåt vårkanten 🙂 Kommer själv att se till att slå till på en budgetvariant av dessa, lovar att uppdatera så fort jag lagt tassarna på ett fint alternativ!

   Fanny Ekstrand 2016-01-21 09:47:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!