Du är som ett par perfekt slitna svarta jeans

levis 501 black

Efter att ha använt mina blå favoritjeans i Levi’s klassiska modell 501 näst intill varje dag den senaste tiden, gick jag efter jobbet i början på förra veckan till Beyond Retro och slog till på ett par exakt likadana i svart. Jag klippte av dem och gav även dem en omgång med ostkniven för att få kanterna sådär perfekt revade. Vips, så hade jag de perfekt slitna svarta jeansen. Ett tips till alla där ute som är exakt lika otåliga som jag för att slita ett par svarta jeans från start samt inte heller fått nog av passformen på ett par riktig välsittande 501:or.

Jeans, Levi’s 501. Glitterpolo, H&M. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! De är så fina jeansen! Undrar vad du har för storlek? Tänkte nämligen beställa på nätet och är svårt och veta hur de är i storlek.

  Mvh Carro!

  Caroline 2015-10-28 16:09:55
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej! Tack! Jag har 29/32! Men de är ju superstumma så jag skulle säga att de är typ som ett par 26 med strench. Sedan töjer de ju sig mellan varje tvätt 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-10-28 16:35:11
   Svara
 • 6y

  Vivvi B 2015-10-28 10:22:53 http://viola.freshnet.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!