lördagsbrunch

IMG_2039IMG_9053Processed with VSCOcam with g3 presetIMG_9058IMG_9086

I lördags var himlen öppen, luften krispig och Viola fyllde 21 år. Jag var inte bakfull och hade på mig min vinterjacka för första gången i år. Vi promenerade till Greasy Spoon som var proppfullt av helgfirande människor med barnvagnar. Den crowden får vänta ett par år beslutade vi och gick istället ner till Urban Deli där vi satte oss vid ett fönsterbord och vinkade in massa kaffe. När vi var fulltaliga med frostskadade liljor, födelsedagspresenter och dagen efter-andedräkter med tillhörande rövarhistorier från Spy Bar samt diverse annat som behövs för en lyckad lördagsbrunch, beställde vi in veggo-pulled pork, pannkakor och annat som man inte äter på vardagar. Cava och Bloody Mary platsar också in där, såklart.
Tänk om alla lördagar kunde vara så här. Då skulle jag vara himla lycklig och himla fattig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, snygga bilder =)

  strawberryess.blogspot.se

  Amanda 2015-10-20 04:24:39 http://strawberryess.blogspot.se
  Svara
 • Hur redigerar du dina bilder? Vilket filter i instagram?

  Maria 2015-10-19 20:36:38
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej! Jag brukar fotografera med filtret i iPhonekameran som heter ”bleknat” och sedan mata in bilderna i vsco och köra på antingen G3 eller F2 och sedan lägga på lite ljus, dra upp skuggorna och skärpan lite 🙂 Ta da!

   Fanny Ekstrand 2015-10-20 09:28:48
   Svara
 • helgfrukost FTW! skulle gärna se den nya jackan pa förresten, den verkade fin!

  silja 2015-10-19 14:50:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!