Hängade beslut

IMG_1616

Att få tavlor att hitta en naturlig plats, är bland det svåraste jag vet. Jag tänker, ändrar mig och ändrar mig sedan igen och det slutar alltid med att de står kvar längs väggen istället. Jag är ungefär lika ombytlig med mina tavlor som jag är med mitt skoval på morgonen. Vart börjar man?

Snake boots, ATP Atelier

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har letat efter den där Mastisse-affischen i ett år!!! Var fick du tag på den? Supergillar din blogg också, blir glad av den <3

  emma 2015-10-07 21:03:38
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Jag köpte den på MoMa i New York!! Men kolla på Ebay, där måste den finnas i någon form/storlek!! 🙂 Åh, tack snälla<3

   Fanny Ekstrand 2015-10-09 10:54:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!