Jag är inte Charlotte Rampling idag

c45f6501bb627363fbe709b176857660

Hade jag fått bestämma utanför rimliga ramar, hade jag sett ut som Charlotte Rampling när hon fotograferades av Helmut Newton för Vogue år 1974 idag. Men det är inte så det här livet fungerar så istället ser jag ut som man gör när man somnat med blött hår efter att man druckit vin och sedan går upp alldeles för tidigt för att äta frukost med någon som har försovit sig.

Hej Fanny, 21 år gammal som vet rätt beslut med ändå tar fel och som dagar som dessa egentligen bara vill krypa tillbaka till den där Oboy och ostmacke-åldern innan saker som rödvin, chiapudding och skype-möten ens fanns inblandat i livet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig, om du kan maila mig så vore det grymt! 🙂

    Lina 2015-09-23 17:09:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!