MINA FEM HÖSTKÖP

best buys

 

På min lista av rimliga saker att samla på mig för hösten 2015 står följande (för skulle ju egentligen skriva lägenhet som pryl nr 1 att köpa i höst, så la därför till rimliga). 1. En grön satinbomber att bära över alla ribbade poloplagg jag tryckt ner i mina sprängfyllda lådor på senaste. Som ett 70-tals kid ska jag springa omkring precis så. En svart spets bh att ha under alla skjortor och mjuka T-shirts. 2. Jag har sedan ett år ungefär dömt ut allt vad bygel och vadd etc heter när det kommer till bh:ar pga varför ska jag falskt marknadsföra något på det viset? Bröst får se ut som bröst, punkt (för det är ju tusen gånger skönare och charmigare). 3. Ett par kick ass svarta boots som säger något mer än att de bara är höstboots, förstår ni hur jag menar då? 4. En poloklänning med någon form av skönt mönster som jag kan bära med skjortor under. Hjärta lager på lager för evigt. 5. Och slutligen, kasta A-linje kjolar i ansiktet på mig. Gör det bara. Men allra hårdast får ni gärna kasta en svart mockakjol, för det är vad min garderob saknar mest.

Satinjacka, H&M Trend. BH, NLY Lingerie. Boots, Topshop. Klänning, Zara. Kjol, Zara. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Om det är så du menar så är inte vadderade bh:ar falsk marknadsföring. Alla får välja vad får bh de vill ha och dessutom är de det mest bekväma för vissa, jag och mina stora bröst skulle gärna ha icke-vadderad bh men det är helt enkelt inte tillräckligt bekvämt! 🙂

  E 2015-09-01 18:11:02
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Jag menar enbart utifrån mig själv 🙂 Det är nämligen bara det jag kan stå för i det här forumet då jag vet hur olika det är för alla! 😉

   Fanny Ekstrand 2015-09-01 23:56:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!