JAGGERIFIED

jaggerified

 

Jaggers. I höst tänker jag bara gå runt i fladdriga kostymbyxor och högmidjade jeans. T-shirtarna plockar jag på mig på herrarnas barnavdelning och skjortorna låter jag fladdra på halvstång. Alltså inte så många knappar knäppta. I går kväll fick jag infallet att klippa mitt hår som under sommaren både blivit vitt och rätt saltvattenslitet. Hippiefrissa, drar jag mig till minnes att jag kallade det och var två steg från att kila in i köket och greppa kökssaxen. För det är sån jag är, impulsiv och med alldeles för dålig självinsikt för att inse att en frisör skulle göra det bättre än jag själv. Men som tur var fanns det en söt karl som sa nja, när jag beskrev vad jag tänkte göra.

Idag är jag glad för det, för nu kan jag inte tänka mig att låta mina hippielockar falla. De får stanna. I höst är jag Jagger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!Tittade just in på Petras blogg o du står bredvid henne med som vanligt coola kläder,undrar vart dina byxor kommer ifrån,är det en modell …flare?

  Tacksam för svar
  Mvh Pernilla

  Pernilla 2015-08-24 18:31:56
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej! Tackar så hjärtligt! Mina byxor med flare, mycket riktigt, kommer ifrån Weekday. Jag köpte dem i somras, men jag vet att det finns liknande inne nu. Annars vet jag att Carro knipit åt sig ett par liknande från Tiger http://caroline.metromode.se/2015/08/12/flared/! Kram

   Fanny Ekstrand 2015-08-25 09:43:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!