Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAGGERIFIED

jaggerified

 

Jaggers. I höst tänker jag bara gå runt i fladdriga kostymbyxor och högmidjade jeans. T-shirtarna plockar jag på mig på herrarnas barnavdelning och skjortorna låter jag fladdra på halvstång. Alltså inte så många knappar knäppta. I går kväll fick jag infallet att klippa mitt hår som under sommaren både blivit vitt och rätt saltvattenslitet. Hippiefrissa, drar jag mig till minnes att jag kallade det och var två steg från att kila in i köket och greppa kökssaxen. För det är sån jag är, impulsiv och med alldeles för dålig självinsikt för att inse att en frisör skulle göra det bättre än jag själv. Men som tur var fanns det en söt karl som sa nja, när jag beskrev vad jag tänkte göra.

Idag är jag glad för det, för nu kan jag inte tänka mig att låta mina hippielockar falla. De får stanna. I höst är jag Jagger.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!Tittade just in på Petras blogg o du står bredvid henne med som vanligt coola kläder,undrar vart dina byxor kommer ifrån,är det en modell …flare?

  Tacksam för svar
  Mvh Pernilla

  Pernilla 2015-08-24 18:31:56
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej! Tackar så hjärtligt! Mina byxor med flare, mycket riktigt, kommer ifrån Weekday. Jag köpte dem i somras, men jag vet att det finns liknande inne nu. Annars vet jag att Carro knipit åt sig ett par liknande från Tiger http://caroline.metromode.se/2015/08/12/flared/! Kram

   Fanny Ekstrand 2015-08-25 09:43:12
   Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind