DJUPARE GARDEROBER, NÅGON?

Processed with VSCOcam with g3 preset

Vintagejeans och herrskjortor har blivit något utav en helig grej för mig. Vill någon i min närhet kommentera på att ”har du inte ett par liknande jeans redan?” eller ”ännu en vit skjorta? really?” står dörren vidöppen och välkommen att stiga ut igenom. Jag behöver inte den typen av negativitet i mitt liv. Utan enbart djupare lådor och fler galgar.

Jeans, vintage Levi’s. Skjorta, Filippa K. Armband, All Blues. Sneakers, Adidas. 

Processed with VSCOcam with g3 preset

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Man kan ALDRIG få tillräckligt många jeans som mina barn säger(tonåring) VAD skall du med ytterligare ett par jeans du har ju typ 100(kanske inte riktigt men jag har många)

  nettan 2015-07-31 12:04:47
  Svara
  • Svar på nettans kommentar.

   Haha, klassiker! Key:n till att sedan inte drunka i blåtyg är att rensa väldigt rationellt!

   Fanny Ekstrand 2015-07-31 12:38:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!