TOSCANA THROUGH MY THIRD EYE

Processed with VSCOcam with g3 preset IMG_4525 IMG_4498

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset

 

Radiotystnad upphör nu! Det var det första jag sa när jag satte mig upp i sängen idag. Jag har alltså varit på italienska landsbygden med så svajit internet att jag fått utslag och ryckigt öga pga att mailinkorgen bara hävdat att den har ”no connection”. Ett ord synonymt med social öken i det jag kallar mitt ljuvliga liv.

Men trots stressmoment som mailservrar som inte connectar, Wi-fis som inte fungerar, bildäck som går sönder mitt på berget och AC:s som inte förstår att det är kalluft den ska bidra med och inte varmluft, så är jag tillbaka. Det tog ett par dagar av regn för att jag skulle komma ur min 38-grader-och-sol-bubbla och långsam fasas in i fuktiga Tretorn-gummistövlar och långärmade/benade klädesplagg.

Men jag är i alla fall brunare än genomsnittet i mitt kvarter här i Vasastan, har precis köpt mina första par Pradaskor (som jag visserligen inte kan använda pga regn) och har en magkänsla härligare än fågelkvitter på våren.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!