Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TOSCANA THROUGH MY THIRD EYE

Processed with VSCOcam with g3 preset IMG_4525 IMG_4498

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with g3 preset

 

Radiotystnad upphör nu! Det var det första jag sa när jag satte mig upp i sängen idag. Jag har alltså varit på italienska landsbygden med så svajit internet att jag fått utslag och ryckigt öga pga att mailinkorgen bara hävdat att den har ”no connection”. Ett ord synonymt med social öken i det jag kallar mitt ljuvliga liv.

Men trots stressmoment som mailservrar som inte connectar, Wi-fis som inte fungerar, bildäck som går sönder mitt på berget och AC:s som inte förstår att det är kalluft den ska bidra med och inte varmluft, så är jag tillbaka. Det tog ett par dagar av regn för att jag skulle komma ur min 38-grader-och-sol-bubbla och långsam fasas in i fuktiga Tretorn-gummistövlar och långärmade/benade klädesplagg.

Men jag är i alla fall brunare än genomsnittet i mitt kvarter här i Vasastan, har precis köpt mina första par Pradaskor (som jag visserligen inte kan använda pga regn) och har en magkänsla härligare än fågelkvitter på våren.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad är det för filter/redigering på dessa bilder?

  Li 2015-07-27 09:57:41
  Svara
 • Hörru Fanny, nu är det dags att börja blogga lite mer frekvent!

  Lisa 2015-07-26 17:17:18
  Svara
 • Hej Fanny! Har du en mejl man kan nå dig på? Hittar ingen!

  Asta 2015-07-23 14:10:41
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind