Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOLA PALM SPRINGS

IMG_0421IMG_0494IMG_0468IMG_0454

Eftersom att LA bara bjuder på cirka 25 grader, ett begränsat antal palmer och bara 1/4 sand, tyckte vi att det var dags att uppleva the real deal. Jag tvingade mitt sällskap att köra mig ut i öken. Närmare bestämt Palm Springs. En lite härligare, lyxigare version av öken.
Be careful what you wish for sa en vis kvinna till mig en gång (och säger fortfarande, då jag behöver höra det lite då och då) och det stämde även här. 44 grader och inte ett moln på himlen och enbart sand så långt ögat kunde nå. De enda levande varelserna inom en 100 m radie var vi och palmerna. Och jag är inte säker på att de klassas som levande pga dödens torka.

Nåväl. Efter en smärtsamt het cab-tur (och med het menar jag då alltså inte min 3 h norska karaoke till det knapra radioutbudet bestående av 90-tals klassiker och country) vallfärdade vi till Ace Hotel i Palm Springs där vi återfick normal kroppstemperatur i poolen med hjälp av lite drinkar.

Bikini, Weekday. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fanny vart har du köpt din svarta väska som ser typ lite vävd ut i mönstret? Varit ngn bild på insta när den ligger i sanden , Är en axelremsväska. Letat som en galning efter den på alla tänkbara ställen. Så fin:)

  Amanda 2015-06-28 21:43:58
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej! Den är köpt vintage på Melrose Fairfax tyvärr! Men, sjukt grej, spanade in en näst intill identisk på & Other Stories för ett par veckor sedan, nämligen denna: http://www.stories.com/se/Bags/Shoulder_bags/Braided_Shoulder_Bag/582764-2299804.1. Verkar inte finnas inne i svart på hemsidan, men fanns i butik! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-06-29 13:48:10
   Svara
 • haha alltså hoppsan! välkommen till öknen liksom! Ser rätt gött ut ändå! 😀

  ISA 2015-06-24 23:30:20 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind