HEY HOLLYWOOD

P1000761 P1010211 P1000077

 

På senaste tiden har jag och Viola nästan gjort allt i hennes köksfönster. Alltså allt.  För det fönstret är ett sånt djupt där man både kan krypa upp och dricka kaffe när regnet smäller mot rutan och sitta med båda fönstren uppslagna mot sommaren, dricka vin och röka cigaretter samtidigt som någon annan lagar mat. Eller bara luta sig ut och kolla på skådespelet av människor nere på gatan.

Tror att det är bra att åka iväg ett slag för att få distans till saker och ting. Och få sakna såklart. Jag hoppas att fjärilarna i magen får vila lite under de två veckor jag är här i Los Angeles. Eller i alla fall flyga för någonting annat. Hey Hollywood!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!