INEZ & VINOODH PÅ FOTOGRAFISKA

P1010078P1010112P1010095P1010127P1010106P1010145

 

I torsdags mötte jag upp Ebele och Viola efter jobbet för att gå på invigningen av Inez & Vinoodh på Fotografiska (som var helt bananas bra!!!). Vi träffades på Stockholms bästa kulle, nämligen Mosebacke, för att dräggla och bli rörda om vart annat över hur sablans vackert Stockholm är just nu. Hjärtat slår nästan ur revbensgallret när den tidiga kvällssolen målar hela stan brinnande.

Idag smattrar regnet lite mot fönsterbrädan och ifall ni inte hunnit springa förbi Fotografiska sedan i torsdags, så är det ett strålande tillfälle att göra det nu. Baka lite chokladbollar och drick te under filt också, det är det bästa man kan göra av regniga junidagar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!