HÅLIGA (KLACKADE) DRÖMMAR

P1000264

 

Jag har som löfte till mig själv i vår att låta mina (alldeles för) älskade sneakers vila lite och börja sporta alla klackar som står och samlar damm i hallen. Vi får se hur det går med den saken, men ambitionen är god tycker jag. Senast ut på trottoaren med ett par avklippta jeans, var dessa kilklackade espandriller som står lite för idén om den perfekta, piffiga semesterskon. En ide man tyvärr slår hål på sekunden man åker på semester och inser att de bästa skorna, är inga skor alls.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart har du köpt de här drömmarna?

  Lina 2015-06-04 07:51:37
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Här 🙂 http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/skor/festskor/nly-design-2774/rope-platform-mule-429106-14/

   Fanny Ekstrand 2015-06-04 10:19:45
   Svara
 • Skulle du säga att de här skorna är smala eller breda framme vid tån? Jag har så himla smala och tunna fötter vilket gör det svårt för mig att handla sandaler (i princip omöjligt om man inte kan spänna åt de) men jag tycker att dessa är så himla fina!!! Man kan ju inte direkt prova heller..! Tacksam för svar 🙂

  Emma 2015-06-02 14:04:59
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Jag skulle säga att de är ganska normala. Jag har strlk 38 men väldigt breda fötter, så tog en 39 och de sitter som en smäck. Har dock en kollega med väldigt smala fötter och som faktiskt sytt in dem själv väldigt lätt (iom att det är vanligt tyg). Tycker du ska slå till, de är dösköna! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-06-02 14:44:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!