SOMMARENS BÄSTA (?) KÖP

_V5C9107

Vem har sagt att det måste regna, för att man ska kunna bära regnrock? Inte jag! Den här retro-modellen från Tretorn andas korsningen den fuktiga skogen bakom det röda huset med vita knutarna på landet när jag var liten och Alexa Chung på festival.

Man hade ju önskat att det optimala köpet för sommarsäsongen i Sverige vore ett par piffiga sandaler, eller en stråhatt modell peta grannen på sätet bredvid på bussen i huvudet-vid, men let’s face it. Sommarens bästa köp är regnrocken.

Regnrock och sneakers, Tretorn. Jeans, Levi’s 501. T-shirt, H&M. Datafodral och scarf, vintage. 

 

_17A8238

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fanny! Kan du inte berätta vad du tycker om nya Lumixkameran din, när du bildat dig en uppfattning om den?

  Manda 2015-05-29 16:25:02
  Svara
  • Svar på Mandas kommentar.

   Självklart!! Hittills tycker jag att den verkligen levererar. Otroliga bilder för en sån kompakt storlek och en bra slant för vad man faktiskt får. Men jag återkommer om ett slag med en mer omfattande recension! 🙂

   Fanny Ekstrand 2015-05-31 12:33:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!