NELLY POOL PARTY

bild 2[1] bild 3[1]   bild 1bild 4

I fredags flög vi 200 personer, taggade långt över bristningsgränsen, till Ibiza för att festa bort 24 h. Jag producerade en videodokumentation i 15 avsnitt och varvade detta med att dansa med i årets sjukaste fest. Från sekunden jag klev ur taxin på Arlanda till stunden planet nuddade landningsbanan var party varje sekund med de absolut roligaste människorna jag vet på denna planet. Exempel på detta var ex dans med (snarare till) Beyoncés koreograf, att bli islängd i havet med alla kläder på, bada jacuzzi och sippa drinkar i sin egen lilla suit, ha på sig så liten Ibiza-party-klänning där man inte vet ifall man ska hålla för bröst eller fiffi etc. Annat bevis på denna kompletta tok-fest var den totala dräneringen som fortfarande pågår.

Ifall någon hittat en röst på Ibiza eller i Medelhavet någonstans, så skulle jag gärna ha tillbaka den innan jag åker till Borås kl 06 imorgon bitt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men guuud vad kul och härligt det såg ut!!

  maria 2015-05-12 21:47:08 http://www.mariacharlotte.forme.se
  Svara
 • hej fina fina fanny och tack för en superbra blogg! kan du inte snälla berätta hur du får sånt fint ljus/färg på bilderna? hur redigerar du dom här och på insta? tack bästa

  alicia 2015-05-10 21:53:36
  Svara
  • Svar på alicias kommentar.

   Tack snälla! När jag fotograferar med mobilen till bloggen och instagram så fotar jag direkt i ett filter som finns i iPhonen. ”Bleknat” heter det! Lägger sedan på lite kontrast och skärpa i Instagram innan jag publicerar :). Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-05-11 10:12:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!