EN KVÄLL I KÖTTBYN

bild 3[4]bild 1[5]bild 2[4]bild 5[5]bild 4[5]

 

Jag fortsätter utveckla våra Köpenhamnsdygn här ifall ingen misstycker. Och eftersom att jag bestämmer här, så får det bli så.
Första kvällen sprang vi runt på barer som Jolene i Kødbyen och blev lite för fulla på take away-öl i alldeles för stora plastglas. Jolene kändes som en danskare och billigare version av Kåken, något vi absolut inte hatade. Men innan det åt vi en riktig håll käften-middag på Gorilla.
Ska ni bränna av några utekvällar i Köpenhamn måste ni köra en runda i Kødbyen. När ni sedan gjort det kan ni diskutera faktumet att shots är billigare än läsk just där och någonstans i den konversationen lär ni komma på varför det gick åt helvete.

Jolene, Flæsketorvet 81-85
Gorilla, Flæsketorvet 57-67

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Så fin jacka. Varifrån är den?
  Kram

  Beatrice 2015-05-07 20:45:49
  Svara
 • Hur stylar du ditt hår och vad använder du för produkter för att det ska bli sådär härligt 70-talsinspirerat?! Försöker själv få till det där fallet utan resultat.. Det är så in i bängen fint!

  Amanda 2015-04-29 08:27:49
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack så himla mycket! Jag har väldigt mycket självfall så jag jobbar inte speciellt mycket med mitt hår tyvärr… Jag tvättar 1-2 gånger i veckan, låter det självtorka en stund, drar en veva med en fön tills det är halvtorrt och sedan kramar jag i massa olja för att ”fånga” lockarna lite bättre (och undvika friss). Sedan är jag ett stort fan av torrschampo och saltvattenspray som jag varje morgon sprayar på handflatorna och ”kramar upp” lockarna med.
   Kan försöka få ihop ett bättre inlägg i helgen med produkter och lite utförligare beskrivning, haha… Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-04-29 13:29:24
   Svara
 • jaaa mer mer mer så drömmig helg mular mig med era bilder i mitt tentaplugg</3

  amanda 2015-04-28 16:55:57
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Haha, åh skönt att höra! Då ska jag släppa lite fler bilder under eftermiddagen! Lycka till med tentan! Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-04-29 13:29:59
   Svara
 • GAH!! Dina byxor så FINA!

  Karolin 2015-04-28 13:50:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!