FOREVER YOUNG

bild 3[3]bild 4[3]bild 5[3]bild 1[1] bild 2[1] bild 5

 

I Köpenhamn hade vi hyrt en lägenhet på Airbnb. Jag är känner alltså mer för Airbnb än mitt kärleksliv. Alla resor jag gjort de senaste året har vart via den jäkla siten och varje gång har jag träffat rätt. Förutom i Paris kanske där lite misskomuntikation fick oss utelåsta i ett par timmar när vi trillade hem från klubben vid 05. Men denna gång fick vi både alla koder och nycklar, plus en hel lista med tips nedklottrat på en brun papperspåse från vår värd. Som dessutom var ashet. Bara en sån sak?

Vi bodde hur som i Nørrebro. Mitt favoritområde fyllt med kaffebarer, andra barer som är lite öligare, falafelställen och danska designerbutiker. Vi har under helgen varvat piffiga utefrukostar på ställen med marmorbord och avokado på rågbröd, med aperitivos hemma vid köksbordet samtidigt som vi sminkat på oss kvällen. Bästa kombinationen.

Det var varken en snabb eller vidare snygg Fanny som hoppade på tåget till Borås vid 06.07 i morse. Upprepar mantrat forever young.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!

  Det ser supermysigt ut, har du möjligtvis någon länk till exakt denna airbnb lägenhet så man kan gå in och boka?

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine

  Jasmine 2015-05-04 18:18:10
  Svara
  • Svar på Jasmines kommentar.

   Hej Jasmine!

   Självklart! Här är den https://www.airbnb.se/rooms/5688575?s=CS16. Låg på lilla Poppelgade i mitten av Norrebro. Bästa området i min mening 🙂

   Kram!

   Fanny Ekstrand 2015-05-05 08:46:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!