ATT PLOCKA FRAM MOCKAJACKA OCH VITA SNEAKERS

fanny ekstrand mocka

 

Sprang under förra helgen runt som en ko på grönbete i vårsolen, i ny mockajacka och nya sneakers. Att få plocka fram kläderna vintern är för hård mot, är en speciell känsla jag älskar så pass att det pirrar ända upp i bröstet. 

Glad måndag förresten, hoppas ni alla hade en håll käften-helg. Jag har tyvärr inga min helg-bilder på vänner som dansar på Gubbrummet eller champagne med is på ett marmorbord att dela denna måndag. Det enda jag har i min kamerarulle är selfies på människor jag lagade middag till i lördags och som jag gillar jättemycket, i fula hattar och kepsar. Tänkte skona er från dem. Men det var trots lack of bilder, en helg att minnas. Hade detta vart en podd, hade ni hört det på det som en gång brukade vara min röst. 

Jacka, Levi’s. Jeans, Dr Denim. Stickad tröja, Acne Studios. Sneakers, Puma Trinomic. 

fanny ekstrand outfit puma

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!